Tutireceptek.hu fejléc

Majoránnás nyúlcomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 egész nyúlcomb/fő
majoránna
zsír

1/2dl víz

Elkészítés:
A combokat jól megmosom, a vastag húst csontig bevágom, bedörzsölöm majoránnával és sóval, majd egy éjszakára letakarva a hűtőbe teszem. Reggel egyszer átforgatom.
Serpenyőbe zsírt teszek, majd belerakom a combokat, és ½ dl vizet öntök alá. Letakarom fedővel és többszöri forgatás mellett puhára párolom/sütöm.
Leveszem a fedőt és 15 perc alatt pirosra sütöm, miközben néhányszor még megfordítom.
Párolt rizzsel, tartármártással a legfinomabb.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majorannás rakott zöldbab » Majoránnás szelet » Majorannás hús2 » Tejfölös nyúlcomb
» Majorannás metélt » Töltött nyúlcomb » Fokhagymás nyúlcomb » Majoránnás sertéstokány
» Majorannás marhatokány » Majorannás hús » Majorannás sárgarépaleves » Vadas nyúlcombok knédlivel
» Majorannás aprópecsenye » Majoránnás csirkecombok » Sajtos nyúlcomb » Sajtos rántott nyúlcomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.