Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Majoránnás nyúlcomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 egész nyúlcomb/fő
majoránna
zsír

1/2dl víz

Elkészítés:
A combokat jól megmosom, a vastag húst csontig bevágom, bedörzsölöm majoránnával és sóval, majd egy éjszakára letakarva a hűtőbe teszem. Reggel egyszer átforgatom.
Serpenyőbe zsírt teszek, majd belerakom a combokat, és ½ dl vizet öntök alá. Letakarom fedővel és többszöri forgatás mellett puhára párolom/sütöm.
Leveszem a fedőt és 15 perc alatt pirosra sütöm, miközben néhányszor még megfordítom.
Párolt rizzsel, tartármártással a legfinomabb.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majoránnás sertéskaraj » Majorannás burgonyfőzelék » Majorannás marhatokány » Majoránnás csirkemellfilé
» Majoránnás sertéstokány » Majorannás hús » Fokhagymás nyúlcomb » Tejfölös nyúlcomb
» Majorannás csirke » Majoránnás ragu » Majoránnás szelet » Majorannás sárgarépaleves
» Sajtos rántott nyúlcomb » Töltött nyúlcomb » Vadas nyúlcombok knédlivel » Majorannás aprópecsenye


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.