Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkecombok hagymaágyon recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személynek:
4 db egész comb
6 nagy fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
150 g húsos szalonna
örölt pirospaprika

bors
olaj

Elkészítés:
Combokat mossuk és szárítsuk meg.Sózzuk borsozzuk be,majd szórjuk be pirospaprikával.Serpenyöben olajon,hirtelen piritsuk meg a combok mind2 oldalát.Zsírral kikent tüzálló tál aljára tegyünk a felkarikázott fok-,és vöröshagymából.Erre jön a comb,majd a maradék hagyma.Borsozzuk be,öntsünk alá kb 200ml vizet,es lefedve süssük 30percig.Vegyük ki a sütöböl,tegyük a tetejére a szalonnaszeleteket,es vissza a sütöbe 8 percre,anélkül h lefednénk.

Tanácsok:
Víz helyett fehérbort is használhatunk.Mellhúsból is lehet.Blikk nök e heti számában megtalálod a receptet.Mi izesítetlen törtkrumplival tálaltuk. Krumplira nagyon finom a hagymás szaft.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Jeannie


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Boros csirkecombok » Göngyölt csirkecombok » Fokhagymás csirkecombok » Tartáros csirkecombok
» Almás csirkecombok » Banános csirkecombok » Hamis rántott csirkecombok » Bundás csirkecombok
» Indiai csirkecombok » Sörben sült csirkecombok » Marinált csirkecombok » Csirkecombok "Toros"-módra
» Gombás csirkecombok » Titokban sült csirkecombok » Görög csirkecombok » Tejfölös csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.