Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mandulás tonhal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg tonhal
1 db citrom
6 dkg zsemlemorzsa
8 dkg vaj
10 dkg mandula
1/2 csomó zöldpetrezselyem


Elkészítés:
A tonhalszeleteket megsózzuk és citrommal bedörzsöljük, majd átszitált finom zsemlemorzsába forgatjuk. Serpenyőben vajat hevítünk és az előkészített tonhalszeleteket ebben aranysárgára sütjük. A megsült halat tálra szedjük, majd a visszamaradt vajban a megtisztított, vékony metéltre vágott mandulát megpirítjuk. Szűrt citromlével, finomra vágott zöldpetrezselyemmel ízesítjük és a megsült halszeletekre öntjük. Főtt, vajban átforrósított burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-mandulás túrótorta » Tonhalsaláta sietősöknek » Empanadas tonhallal » Zabpelyhes-mandulás cookie
» Mandulás banánkenyér » Mandulás kuglóf » Tonhalkrémes szendvics » Csokis-mandulás habcsók
» Mandulás tofu » Tonhalas salata » Cseresznyés-mandulás pite » Tonhalas penne
» Gyors tonhalas spagetti » Spenótos-tonhalas spagetti » Magos tonhalsaláta » Mandulás-mákos szelet


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.