Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mandulás tonhal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg tonhal
1 db citrom
6 dkg zsemlemorzsa
8 dkg vaj
10 dkg mandula
1/2 csomó zöldpetrezselyem


Elkészítés:
A tonhalszeleteket megsózzuk és citrommal bedörzsöljük, majd átszitált finom zsemlemorzsába forgatjuk. Serpenyőben vajat hevítünk és az előkészített tonhalszeleteket ebben aranysárgára sütjük. A megsült halat tálra szedjük, majd a visszamaradt vajban a megtisztított, vékony metéltre vágott mandulát megpirítjuk. Szűrt citromlével, finomra vágott zöldpetrezselyemmel ízesítjük és a megsült halszeletekre öntjük. Főtt, vajban átforrósított burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges tonhal » Áfonyás-mandulás keksz » Tonhalas tésztasaláta 2 » Mandulás máglyarakás
» Tésztában sütött tonhal » Tonhal-saláta » Feta -tonhal saláta » Mandulás tészta
» Tonhal saláta ala jita » Olcsó tonhalas paella » Manduláskrém » Tonhalas spagóca
» Mandulás banánkenyér » Tonhal salata Maris modra » Mandulás parajfőzelék » Egyszerű tonhalas sushi


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.