Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Marhahús bébi kínai kellel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg vékony szeletekre vágott hátszín
2-3 bébi kínai kel
pácléhez:
2 ek szójaszósz
1 tk sherry
2 tk cukor
1 tk szezámolaj
szószhoz:
1 narancs leve, héja
3 ek sherry
2 ek szójaszósz
2 ek Hoisin mártás
1 ek kukoricaliszt

olaj
fokhagyma
reszelt gyömbér

Elkészítés:
A páclében érleljük a húst minimum egy órán át.
A mártás alapanyagokat összekeverjük, a kelt mossuk, negyedeljük.
Olajat hevítünk, bele a fh, gyömbér,majd a hús, amit pörkösre pirítunk (5 perc).
Hozzáadjuk a kelt, ráöntjük a szószt és összefőzzük.


A receptet beküldte: andi6020


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Siu mai - kínai ravioli » Marhahúsfelfújt » Kínai borsos csirke » Kínai grillpecsenye
» Kínai kelsaláta » Sajtos kínai kel » Hagymás hús kínai módra » Borsos tokány marhahússal
» Uborkás marhahús tásztával » Marhahúsleves májgombóccal » Töltött kínai kel » Ez kínai-Max konyhájából
» Tepsis gombás marhahús » Kínai csirkeszárnyak » Ravioli (kínai módra) » Zöldségleves marhahússal


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.