Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Marhahús bébi kínai kellel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg vékony szeletekre vágott hátszín
2-3 bébi kínai kel
pácléhez:
2 ek szójaszósz
1 tk sherry
2 tk cukor
1 tk szezámolaj
szószhoz:
1 narancs leve, héja
3 ek sherry
2 ek szójaszósz
2 ek Hoisin mártás
1 ek kukoricaliszt

olaj
fokhagyma
reszelt gyömbér

Elkészítés:
A páclében érleljük a húst minimum egy órán át.
A mártás alapanyagokat összekeverjük, a kelt mossuk, negyedeljük.
Olajat hevítünk, bele a fh, gyömbér,majd a hús, amit pörkösre pirítunk (5 perc).
Hozzáadjuk a kelt, ráöntjük a szószt és összefőzzük.


A receptet beküldte: andi6020


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kínai teapuncs » Tepsis gombás marhahús » Marhahúsleves májgombóccal » Kínai zöldséges tészta
» Kínaikel saláta » Gombás kínai kel » Kínai sült tészta » Kínai tésztasaláta
» Kínai zöldséges rizs » Kínai kel - saláta » Kinai hús » Fincsi kinai kel saláta
» Kínai reteksaláta » Kínai kel kicsit másképp » Kínai gyöngyök » Kínai sült tészta (vegan)


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.