Tutireceptek.hu fejléc

Kínai malacleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/2 kg malacláb,
10 dkg friss uborka,
1 csokor petrezselyem,
1 evőkanál Vegeta,
1 mokkáskanál gyömbérpor,
szerecsendió-virág.

Elkészítés:
A malaclábakat puhára főzöm, kicsontozom és félcentis csíkokra vágom.
Felforralok egy liter vizet, beleszórom a porokat, a szerecsendió-virágot és beleteszem a húst és felforralom.
A hámozatlan uborkát apró kockákra, a petrezselymet pedig finomra vágom és elosztom a csészékben.
Tálaláskor erre merem a nagyon forró levest.

Íze megtévesztésig hasonlít a híres tengeriuborka-leveshez.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Főzelék kínai kelből » Kínaikel krémleves » Kínai pulykamellsaláta » Kínai palacsintabatyu
» Kínai tészta 10 perces » Kínai citromos gombás pipi » Kínai szezámmagos csirke » Kapris kínai saláta
» Kínaikel-saláta gyorsan » Kínai serpenyős zöldség » Marhahús bébi kínai kellel » Kínai fafü leves
» Kínai gombás csirkeleves » Kínai kelsaláta » Kínai kel - saláta » Kínai reteksaláta


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.