Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kínai malacleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/2 kg malacláb,
10 dkg friss uborka,
1 csokor petrezselyem,
1 evőkanál Vegeta,
1 mokkáskanál gyömbérpor,
szerecsendió-virág.

Elkészítés:
A malaclábakat puhára főzöm, kicsontozom és félcentis csíkokra vágom.
Felforralok egy liter vizet, beleszórom a porokat, a szerecsendió-virágot és beleteszem a húst és felforralom.
A hámozatlan uborkát apró kockákra, a petrezselymet pedig finomra vágom és elosztom a csészékben.
Tálaláskor erre merem a nagyon forró levest.

Íze megtévesztésig hasonlít a híres tengeriuborka-leveshez.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kínai citromos gombás pipi » Kínai mogyorós csirke » Kínai sült oldalas » Vadas malacleves
» Kínai citrommártás » Kínai sült tészta » Kínai teapuncs » Kínai szezámmagos csirke
» Kínai gombás csirkeleves » Kínai mangós csirke » Hagymás hús kínai módra » Kinaikel saláta gazdagon
» Kínai egytálétel » Kinai egyveleg » Sajtos kínai kel » Kínai csirke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.