Tutireceptek.hu fejléc

Kínai malacleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/2 kg malacláb,
10 dkg friss uborka,
1 csokor petrezselyem,
1 evőkanál Vegeta,
1 mokkáskanál gyömbérpor,
szerecsendió-virág.

Elkészítés:
A malaclábakat puhára főzöm, kicsontozom és félcentis csíkokra vágom.
Felforralok egy liter vizet, beleszórom a porokat, a szerecsendió-virágot és beleteszem a húst és felforralom.
A hámozatlan uborkát apró kockákra, a petrezselymet pedig finomra vágom és elosztom a csészékben.
Tálaláskor erre merem a nagyon forró levest.

Íze megtévesztésig hasonlít a híres tengeriuborka-leveshez.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapris kínai saláta » Csirkemáj kínai módra » Kinai egyveleg » Kínai serpenyős zöldség
» Kínai sült tészta » Húsos kínai kel-leves » 10 perces kínai tészta » Kínai sült tészta (vegan)
» Kínai sült oldalas » Ravioli (kínai módra) » Savanyú malacleves » Kínai husi angol zellerrel
» Kínai pulykamellsaláta » Kínai teapuncs » Töltött kínai kel » Kínai szezámmagos csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.