Tutireceptek.hu fejléc

Kínai malacleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/2 kg malacláb,
10 dkg friss uborka,
1 csokor petrezselyem,
1 evőkanál Vegeta,
1 mokkáskanál gyömbérpor,
szerecsendió-virág.

Elkészítés:
A malaclábakat puhára főzöm, kicsontozom és félcentis csíkokra vágom.
Felforralok egy liter vizet, beleszórom a porokat, a szerecsendió-virágot és beleteszem a húst és felforralom.
A hámozatlan uborkát apró kockákra, a petrezselymet pedig finomra vágom és elosztom a csészékben.
Tálaláskor erre merem a nagyon forró levest.

Íze megtévesztésig hasonlít a híres tengeriuborka-leveshez.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kínai kelkáposzta főzelék » Kínai zöldséges tészta » Kínai citromos gombás pipi » Kínai gyöngyök
» Kínai pulykamellsaláta » Kínai sült rizs » Kinai hús » Hagymás hús kínai módra
» Kínai teapuncs » Kínai serpenyős zöldség » Kínai illatos omlós csirke » Kínai sült tészta (vegan)
» Vadas malacleves » Kínai krémes » Savanyú malacleves » Fincsi kinai kel saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.