Tutireceptek.hu fejléc

Kínai malacleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/2 kg malacláb,
10 dkg friss uborka,
1 csokor petrezselyem,
1 evőkanál Vegeta,
1 mokkáskanál gyömbérpor,
szerecsendió-virág.

Elkészítés:
A malaclábakat puhára főzöm, kicsontozom és félcentis csíkokra vágom.
Felforralok egy liter vizet, beleszórom a porokat, a szerecsendió-virágot és beleteszem a húst és felforralom.
A hámozatlan uborkát apró kockákra, a petrezselymet pedig finomra vágom és elosztom a csészékben.
Tálaláskor erre merem a nagyon forró levest.

Íze megtévesztésig hasonlít a híres tengeriuborka-leveshez.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kínaikel krémleves » Kínai palacsinta » Kínai kel kicsit másképp » Kínai grillpecsenye
» Kínai tésztasaláta » Kínai fafü leves » Kínai zöldséges tészta » Kínai pirított tészta
» Kínai mézes csirke » Sajtos kínai kel » Kínai csirkés üvegtészta » Kínai csípős leves
» Diétás marha (kínai étel) » Kínai erős-savanyú leves » Kínai sült tészta » Kínai illatos omlós csirke


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.