Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás hús kínai módra recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemell
50 dkg vöröshagyma
30 dkg gomba
50 ml víz
3 ek ketchup
1 ek balzsamecet (sima is megfelel)
2 ek szójaszósz
1 ek porcukor
1 kk gyömbérpor vagy 1 cm reszelt gyömbér
2 ek fehérbor /elhagyható/

bors

Elkészítés:
1. A felkockázott csirkemellet kevés olajon lepirítjuk, majd egy tálba szedjük.
2. Utána kevés olajon megdinszteljük a felszeletelt vöröshagymát (tényleg fél kg kell hozzá) és a felszeletelt gombát.
3. Végül a kettőt összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a bort, végül a maradék hozzávalókat összekeverjük, és ráöntjük a húsra.
4. 10-15 percig lassú tűzön pároljuk. (Ha kevésnek bizonyulna a víz, akkor lehet hozzá még önteni.)


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsán keleti módra » Kínai csirke » Hagymás-krumplis pogácsa » Csirkecombok "Toros"-módra
» Hagymás-diós csirke » Hússzeletek bakonyi módra » Hagymás sült pióca » Bukta AndikaAnyuka módra
» Hagymás-borsos tokány » Fokhagymás cukkíni » Csirkemell Mérő módra » Kínai csirkeszárnyak
» Libamáj hagymásan kisütve » Zakuszka (Ilike módra) » Zserbó zsiinaa módra » Töltött gomba "Vera módra"


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.