Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás hús kínai módra recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemell
50 dkg vöröshagyma
30 dkg gomba
50 ml víz
3 ek ketchup
1 ek balzsamecet (sima is megfelel)
2 ek szójaszósz
1 ek porcukor
1 kk gyömbérpor vagy 1 cm reszelt gyömbér
2 ek fehérbor /elhagyható/

bors

Elkészítés:
1. A felkockázott csirkemellet kevés olajon lepirítjuk, majd egy tálba szedjük.
2. Utána kevés olajon megdinszteljük a felszeletelt vöröshagymát (tényleg fél kg kell hozzá) és a felszeletelt gombát.
3. Végül a kettőt összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a bort, végül a maradék hozzávalókat összekeverjük, és ráöntjük a húsra.
4. 10-15 percig lassú tűzön pároljuk. (Ha kevésnek bizonyulna a víz, akkor lehet hozzá még önteni.)


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás kukorica leves » Baileys Matyika módra » Újhagymás tonhalkrém » Körözött Kata módra
» Kínai citrommártás » Kolbászos-hagymás sajtkrém » Krumplis, hagymás omlett » Diétás marha (kínai étel)
» Saláta Andi módra » Fokhagymás csirkecomb » Fokhagymás csirkemáj » Kínai gombás csirkeleves
» Pulykamell Kormi módra » Almás pite Daka módra » Medvehagymás tojáskrém » Túrófánk andland módra


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.