Tutireceptek.hu fejléc

Mazsolás rumpuncs recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
40 dkg cukor,
4 dl víz,
1 vaníliarúd,
10 dkg mazsola,
1 rum aroma,
1 puncs aroma,
3 dl vodka

Elkészítés:
A cukrot, a vízzel, egy vaníliarúddal felfőzni, a mazsolát melegen beletenni. /A mazsolát előtte jól megmosni/
Ha kihűlt, a rumaromát, a puncs aromát és a vodkát a sziruphoz keverjük.

Üvegbe töltjük, állni hagyjuk hűvös helyen, időnként megkevergetjük. Kb. két hét után fogyasztható. Ha ajándéknak szánjuk, az üvegbe mindenképpen tegyünk a mazsolából is:)


A receptet beküldte: valentinia


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-mazsolás crumble » Rumpuncsos madártej » Mazsolás fogyikeksz 1. » Mazsolás almaleves
» Mazsolás-habos lepény » Mazsolás-pulykás tortilla » Almás-mazsolás rizs » Mazsolás-cukros briós
» Mazsolás túrós batyuk » Mazsolás, diós fánk » Mazsolás kekszes finomság » Mazsolás felfujt
» Mazsolás túrókrém » Mazsolás túrós szelet » Mazsolás kalács 2 » Mazsolás-citromos csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.