Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mazsolás rumpuncs recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
40 dkg cukor,
4 dl víz,
1 vaníliarúd,
10 dkg mazsola,
1 rum aroma,
1 puncs aroma,
3 dl vodka

Elkészítés:
A cukrot, a vízzel, egy vaníliarúddal felfőzni, a mazsolát melegen beletenni. /A mazsolát előtte jól megmosni/
Ha kihűlt, a rumaromát, a puncs aromát és a vodkát a sziruphoz keverjük.

Üvegbe töltjük, állni hagyjuk hűvös helyen, időnként megkevergetjük. Kb. két hét után fogyasztható. Ha ajándéknak szánjuk, az üvegbe mindenképpen tegyünk a mazsolából is:)


A receptet beküldte: valentinia


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mazsolás fogyikeksz 1. » Mazsolás túrótorta » Mazsolás kuglóf » Mazsolás, diós fánk
» Hagymás-mazsolás rizs » Rumpuncsos madártej » Rumpuncs » Diós-mazsolás süti
» Mazsolás krémtúró » Mazsolás túrós tészta » Mazsolás paraj » Mazsolás felfujt
» Mazsolás cifra kalács » Mazsolás rizs » Mazsolás-tejszínes harcsa » Mazsolás palacsinta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.