Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros, mézes csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 csirkecomb (alsó, felső tetszés szerint)
1 teáskanál pirospaprika
fél teáskanál só
fél teáskanál őrölt bors
3 evőkanál méz
1 teáskanál mustár
6 gerezd fokhagyma
100 g liszt
olaj

Elkészítés:
A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet, a mustárt, 2 evőkanál olajat és a zúzott fokhagymát, öntsd rá a húsra. A tepsit fedd le alufóliával, tedd be a sütőbe és süsd 30 percig. Majd vedd le a fóliát és süsd tovább még nagyjából 15 pericg, hogy szépen megpiruljanak a csirkecombok.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Grízes mézes kérmes » Mézes zabpelyhes sütemény » Rác csirkecomb » Mézes kacsa
» Mézescsók » Mustáros sertéscomb » Töltött csirkecomb » Fokhagymás csirkecomb
» Lilla mézes » Csirkecomb római tálban » Kókuszos mézes sütemény » Mézes-béles (6 személyre)
» Citromos-mézes csirke » Törökmézes » Mustáros csirkemellek » Mézes bab


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.