Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros pulykacomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg pulykafelsőcombfilé
1 db hagyma
1 dl étolaj
1 db zeller
1 db fehérrépa
1 db karalábé
3 db sárgarépa
1 csipet só
1 ízlés szerint bors
1 ízlés szerint ételízesítő
2 ek mustár
4 dl tejszín
1 ízlés szerint petrezselyem

Elkészítés:
A pulykacombot vágjuk csíkokra és kevés vízben forrázzuk le. A hagymát vágjuk apróra és kevés olajon pároljuk meg, majd tegyük rá a húst, adjuk hozzá a fűszereket és fedő alatt legalább 40 percig főzzük. Adjuk hozzá a kockára vágott zöldségeket és ha azok is megpuhultak tegyük rá a mustárt és a tejszínt, forraljuk 1-2 percig és rizzsel, vagy tésztával tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» mustáros tarja » Mustáros kacsamáj » Mustáros krinolinsaláta » Mustáros-Erős Pistás hús
» Mustáros husi » Mustáros meggyleves » Mustáros lencsesaláta » Mustáros karaj
» Sörben sült pulykacomb » Mustáros kéregben sült hal » Fokhagymás-mustáros tarja » Mézes-mustáros pulyka
» Pulykacomb sültalmával » Mustáros hagymás tarja » Mustáros szelet hagymával » Székely pulykacomb


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.