Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros pulykacomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg pulykafelsőcombfilé
1 db hagyma
1 dl étolaj
1 db zeller
1 db fehérrépa
1 db karalábé
3 db sárgarépa
1 csipet só
1 ízlés szerint bors
1 ízlés szerint ételízesítő
2 ek mustár
4 dl tejszín
1 ízlés szerint petrezselyem

Elkészítés:
A pulykacombot vágjuk csíkokra és kevés vízben forrázzuk le. A hagymát vágjuk apróra és kevés olajon pároljuk meg, majd tegyük rá a húst, adjuk hozzá a fűszereket és fedő alatt legalább 40 percig főzzük. Adjuk hozzá a kockára vágott zöldségeket és ha azok is megpuhultak tegyük rá a mustárt és a tejszínt, forraljuk 1-2 percig és rizzsel, vagy tésztával tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spárgás-mustáros marhasült » Mézes-mustáros csirkemell » Mustáros-szezámos pogácsa » Mustáros cukkini
» Mustáros tonhal » Mézes mustáros csirke... » Mustáros sertéscomb » Sajtos mustáros csirke
» Mustáros csirkecomb » Mustáros szelet hagymával » Mustáros-Erős Pistás hús » Mézes-mustáros pulyka
» Mustáros ananászsaláta » Mustáros csirkeszárnyak » Az igazi mézes-mustáros » Sörben sült pulykacomb


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.