Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros pulykacomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg pulykafelsőcombfilé
1 db hagyma
1 dl étolaj
1 db zeller
1 db fehérrépa
1 db karalábé
3 db sárgarépa
1 csipet só
1 ízlés szerint bors
1 ízlés szerint ételízesítő
2 ek mustár
4 dl tejszín
1 ízlés szerint petrezselyem

Elkészítés:
A pulykacombot vágjuk csíkokra és kevés vízben forrázzuk le. A hagymát vágjuk apróra és kevés olajon pároljuk meg, majd tegyük rá a húst, adjuk hozzá a fűszereket és fedő alatt legalább 40 percig főzzük. Adjuk hozzá a kockára vágott zöldségeket és ha azok is megpuhultak tegyük rá a mustárt és a tejszínt, forraljuk 1-2 percig és rizzsel, vagy tésztával tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros ananászsaláta » Mustáros hús 2 fő részére » Fokhagymás-mustáros tarja » Mustáros-szezámos pogácsa
» Mustáros-hagymás csirke » Mustáros csülök » Mustáros kacsamáj » Mustáros májaskrém
» Mustáros csirkeszárnyak » Sörben sült pulykacomb » Uborkás mustáros csirke » Mustáros hús
» Mustáros szelet hagymával » Mézes mustáros csirke... » Mustáros apróhús » Tejszínes mustáros karaj


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.