Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros kacsamáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg kacsamáj
1 vöröshagyma
3 ek olaj
2 ek liszt
majoránna

bors
2 ek mustár

Elkészítés:
A májakat lemossuk, leszárítjuk, majd borssal ízesítjük. Rákenjük a mustárt, és lisztbe hempergetjük. Az olajat felforrósítjuk, és megfuttatjuk rajta a felaprított hagymát. Hozzáadjuk a májat, majoránnával fűszerezzük, majd lefedve pároljuk néhány percig. Utána megfordítjuk, és fedő nélkül sütjük tovább. Amikor kész, megsózzuk, majd sós burgonyával és salátával tálaljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Uborkás mustáros csirke » Mustáros karajpecsenye » Mézes-mustáros tarja » Mustáros, mézes csirkecomb
» Hagymás kacsamáj » Tejfölös mustáros pecsenye » Mustáros husi » Mustáros sertés szelet
» Mézes, mustáros saláta » Lecsós pecsenyekacsamáj » Mustáros hal 90naposra » Mustáros tonhal
» Tejszínes mustáros hús » Mustáros hús » Mustáros csirkemellcsíkok » Mustáros meggyleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.