Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros kacsamáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg kacsamáj
1 vöröshagyma
3 ek olaj
2 ek liszt
majoránna

bors
2 ek mustár

Elkészítés:
A májakat lemossuk, leszárítjuk, majd borssal ízesítjük. Rákenjük a mustárt, és lisztbe hempergetjük. Az olajat felforrósítjuk, és megfuttatjuk rajta a felaprított hagymát. Hozzáadjuk a májat, majoránnával fűszerezzük, majd lefedve pároljuk néhány percig. Utána megfordítjuk, és fedő nélkül sütjük tovább. Amikor kész, megsózzuk, majd sós burgonyával és salátával tálaljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pecsenyekacsamáj » Sajtos mustáros csirke » Mustáros csirkemell » Rakott mustáros hús
» Fokhagymás-mustáros tarja » Mustáros lencsesaláta » Mustáros csirkeszárnyak » Mustáros krinolinsaláta
» Az igazi mézes-mustáros » Hagymán sült kacsamáj » Mustáros-tejfölös karaj » Mustáros karajpecsenye
» Mustáros hús » Mézes mustáros csirke... » Tejfölös-mustáros cukkini » Mustáros husi


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.