Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros kacsamáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg kacsamáj
1 vöröshagyma
3 ek olaj
2 ek liszt
majoránna

bors
2 ek mustár

Elkészítés:
A májakat lemossuk, leszárítjuk, majd borssal ízesítjük. Rákenjük a mustárt, és lisztbe hempergetjük. Az olajat felforrósítjuk, és megfuttatjuk rajta a felaprított hagymát. Hozzáadjuk a májat, majoránnával fűszerezzük, majd lefedve pároljuk néhány percig. Utána megfordítjuk, és fedő nélkül sütjük tovább. Amikor kész, megsózzuk, majd sós burgonyával és salátával tálaljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lecsós pecsenyekacsamáj » Rakott mustáros hús » Mézes, mustáros saláta » Mustáros, mézes csirkecomb
» Mustáros-hagymás csirke » Mustáros csirkemell » Sajtos mustáros csirke » Mustáros-szezámos pogácsa
» Spárgás-mustáros marhasült » Mustáros tepsis csirkemell » Mustáros csirkecomb » Kacsamáj leves
» Tejszínes mustáros hús » Mustáros-gombás szelet » Uborkás mustáros csirke » Mustáros-Erős Pistás hús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.