Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros zöldbab recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1 kg zöldbab
1 fej vöröshagyma
3 evőkanál olaj
1 evőkanál mustár
só cukor

Elkészítés:
A tisztított zöldbabot3 cm-es darabokra vágjuk és annyi sós vízben amennyi ellepi megfőzzük.A főtt zöldbabot leszűrjük.
A felforrósított olajon megdinszteljük a szálasra vágott vöröshagymát ráöntjük a zöldbab levét és felforraljuk.Ezután belekeverjük a mustárt és még 1-2 percig forraljuk,végül hozzáadjuk a leszűrt zöldbabot.Az egészet addig forraljuk míg éppen csak néhány kanál leve marad.
Sült húsokhoz kínáljuk köretként.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes-mustáros csirkemell » Rakott zöldbab 2. » Bolgár zöldbabos csirke » Zöldbabos pulykapörkölt
» Csülkös zöldbableves » Mustáros sertéstarja » Mézes mustáros hús » Pörkölt zöldbabbal
» Zöldbabos disznócsorba » Húsos zöldbabsaláta » Mustáros husi » Zöldbabos csirkeragu
» Zöldbab tojásmártással » Az igazi mézes-mustáros » Uborkás mustáros csirke » Mustáros töltött pecsenye


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.