Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Norbis somlói galuska recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Somlói galuska
A tészta zabkorpás piskóta:
6 tojás,
6 kanál édesítő,
6 kanál víz,
kevés szódabika v.szalakáli,
10 ek.zabkorpa.
Közepesen forró sütöben 10-15 percig sütni.

Elkészítés:
Krém:
1 l.tejet felforralni,előtte elvenni belőle pár kanállal,amivel kikeverni a 3 púpos ek.kakaót,5 kanál édesítőt,3 ek.étk.keményítőt.Ezt a felforralt tejhez önteni,összeforralni,csomómentesre keverni.Mehet bele rumaromába áztatott mazsola.Kihűlés után lehet összeállítani.A tésztát darabokra vágni,és az öntettel felváltva egymásra rakni,kevés dióval szerintem elmegy Update 1-nek

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: mimo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Grizgaluska leves » Sonkával rakott galuska » Norbis almás csirkemáj » Csángó galuska
» Májgaluska leves » Aranygaluska muffin » Aranygaluska Anikó módra » Darálthúsos galuska
» Hamis aranygaluska » Aranygaluska2 » Erdélyi galuska » Galuska burgonyával.
» Somlói-egyszerű, olcsó.... » Somlói galuska(egyszerűen) » Májgaluska székelyesen » Somlói galuska (U2)


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.