Tutireceptek.hu fejléc

Parajgaluska recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
50 dkg liszt
2 tojás
tej
25 dkg parajpüré
5dkg vaj
10 dkg sajt


Elkészítés:
A lisztből a tojásokkal a szokott módon galuskát készítünk,de víz helyett tejjel keverjük el, majd teszünk bele 1/4 kg parajpürét is.Laza tészta legyen,amiből forró vízbe galuskát szaggatunk és kifőzzük. Ha megfőtt, szűrőkanállal kiszedjük, forró vajba forgatjuk, és reszelt sajttal megszórva tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Mariann63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizs nápolyi módra » Krumpli fánk » Almás rizs » Párolt káposzta gombával
» Aszpikos sonkatekercs » Fejtett bab csomborral » Borsópüré » Céklás zöldséges rizsköret
» Tepsis ropogós burgonya » Sültrizs » Andi sajttekercse » Hercegnő burgonya(köret)
» Fokhagymás sült krumpli » Magyaros burgonya » Dalmát paprika » Barna galuska


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.