Tutireceptek.hu fejléc

Parajgaluska recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
50 dkg liszt
2 tojás
tej
25 dkg parajpüré
5dkg vaj
10 dkg sajt


Elkészítés:
A lisztből a tojásokkal a szokott módon galuskát készítünk,de víz helyett tejjel keverjük el, majd teszünk bele 1/4 kg parajpürét is.Laza tészta legyen,amiből forró vízbe galuskát szaggatunk és kifőzzük. Ha megfőtt, szűrőkanállal kiszedjük, forró vajba forgatjuk, és reszelt sajttal megszórva tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Mariann63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fűszeres burgonya » Fűszeres, zöldborsós rizs » Burgonya héjában sütve » Petrezselymes karfiolpüré
» Fokhagymás tört burgonya » Fincsi Köret » Arancini olasz rizsgolyók » Tejfölös-sajtos brokkoli
» Juhtúrós újkrumpli » Sült burgonyapüré » Zöldcitrom és mangó chutney » Brokkolikrém
» Sörös párolt káposzta » Majonézes túrókrém » Rizs nápolyi módra » Párolt mézes almás


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.