Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott galuska recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 tojás
liszt
2 fej vöröshagyma
10 dkg főtt, füstölt császárszalonna
15 dkg főtt, füstölt tarja
15 dkg trappista sajt
tejföl

zsír vagy olaj

Elkészítés:
A tojásokból és a lisztből galuskát készítünk, megfőzzük, majd amikor leszűrtük, tejföllel összekeverjük.

A hagymát apróra vágjuk, majd megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk az apró kockára vágott szalonnát és tarját. Szép pirosra sütjük.

Amikor kész, tűzálló tál aljára belerakjuk a tejfölös galuska felét, és a tetejét megszórjuk a már megpirított, hagymás szalonnás tarjával. A sajtot lereszeljük, és a felét rászórjuk. Ezután mehet rá a galuska másik fele, ugyanúgy a pirított hagymás szalonnás tarja és végül a sajt.

Sütőbe kicsit összesütjük és forrón tálaljuk.

Nagyon ízletes, és laktató egytálétel.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Margitanya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott hús füstöltsajttal » Rakott paraj » Rakott zöldbab 1. » Túrógaluska hagymával
» Rakott sertés hús » Sült rakott csirkemell » Rakott kel gombás rizzsel » Lerakott harcsa
» Gombás rakott tál sütőben » Falusi rakott káposzta » Csokis-túrós rakott rétes » Zellergaluska
» Rakott mákostészta » Galuska burgonyával. » Rakott zsemle » Virslis rakott cukkini


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.