Tutireceptek.hu fejléc

Oldalra rakott karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
szeletelt karaj,
szeletelt sajt,
só,
bors,
fűszerkeverék ízlés szerint.

A töltelékhez:
30 dkg darált disznóhús,
4-5 db csirkemáj (darálva vagy késsel péppé kaparva),
2 db vízben áztatott, majd kifacsart zsemle.

Elkészítés:
A töltelék hozzávalóit összegyúrjuk, és úgy fűszerezzük, mint a kolbászhúst. Az összeállítást a következőképpen végezzük: 2 szelet karaj közé tölteléket és 1 szelet sajtot teszünk, így haladunk, amíg a hozzávalók tartanak. A tetejét vastagon megszórjunk reszelt sajttal, és alufóliával letakarva 200 fokon 1 órát sütjük, időnként saját levével meglocsoljuk, majd alufólia nélkül pirosra, ropogósra sütjük. Negyedelt paradicsommal és felezett zöldpaprikával díszítjük, köretnek petrezselymes burgonyát, rizst vagy burgonyapürét adunk. A kész kompozíciót ferdén szeleteljük, így az összes összetevő megtalálható egy szeletben.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes mustáros karaj » Sajtos rakott karfiol 2 » Babapiskótás rakottas » Magyaros rakott tarhonya
» Rakott csusza » Rakottas cukkini » Bajor rakott hús » Csirkés rakott burgonya
» Rakott kel tejfölösen » Anna Rakott karfiolja » Túróval rakott puliszka » Tejfölös rakott csirke
» Rakott, bundás csirkecomb » Göngyölt karaj » Sertéskaraj Havanna módra » Rakott krumpli tejszínnel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.