Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás rakott csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
csirkemell
20 dkg bacon
2-3 db alma
20 dkg füstölt sajt
szerecsendió
1 dl tej
kevés liszt
2-3 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A csirkemellfilét vékony szeletekre vágjuk, majd egy órára fokhagymás tejbe áztatjuk. Közben a bacon szalonna felével egy tepsit kibélelünk, majd rátesszük a tejtől lecsöpögtetett és lisztben megforgatott csirkemelleket. Lereszeljük az almát, és a hús tetejére simítjuk, majd befedjük az egészet először füstölt sajttal(lehet reszelve vagy lapokra vágva)majd a szerecsendióval és pici delikáttal kikevert tejföllel. Végül befedjük az egészet a maradék szalonnával, és először lefóliázva, majd fedő nélkül megsütjük.

Tanácsok:
Krumplipürével az igazi


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-lekváros pite » Göngyölt csirkemell » Rakott mexikói » Rakott husos tészta
» Rakott krumpli Belga módra » Muszaka (rakott padlizsán) » Almás morzsatészta » Rakott Brassói
» Mediterrán rakott zöldség » Rakott karfiol egyszerűen » Baconos rakott csirke » Gombás rakott tál sütőben
» Rakott húsos zöldség » Vajas-barackos csirkemell » Almás-barackos sült metélt » Tartalmas lencseleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.