Tutireceptek.hu fejléc

Almás rakott csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
csirkemell
20 dkg bacon
2-3 db alma
20 dkg füstölt sajt
szerecsendió
1 dl tej
kevés liszt
2-3 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A csirkemellfilét vékony szeletekre vágjuk, majd egy órára fokhagymás tejbe áztatjuk. Közben a bacon szalonna felével egy tepsit kibélelünk, majd rátesszük a tejtől lecsöpögtetett és lisztben megforgatott csirkemelleket. Lereszeljük az almát, és a hús tetejére simítjuk, majd befedjük az egészet először füstölt sajttal(lehet reszelve vagy lapokra vágva)majd a szerecsendióval és pici delikáttal kikevert tejföllel. Végül befedjük az egészet a maradék szalonnával, és először lefóliázva, majd fedő nélkül megsütjük.

Tanácsok:
Krumplipürével az igazi


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás rakott hús » Almafánk (nem almás fánk) » Rakott csirkepaprikás » Spenótos csirkemell
» Hagymás-túrós csirkemell » Barackos rakott csirkemell » Reform almás » Könnyű almás desszert
» Nyári tepsis csirkemell » Gombás rakott csirkemell » Almasüti diétásan » Almás-zabpelyhes kenyér
» Bözsike almáskrémese » Görög rakott burgonya » Mézes almás hab » Márványsajtos csirkemell


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.