Tutireceptek.hu fejléc

Pandúrleves recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg bárányhús
20 dkg vöröshagyma
15 dkg zsír
5 dkg só
15 dkg füstölt szalonna
10 dkg gomba
1 dkg fokhagyma
15 dkg liszt
1 tojás
3 dl száraz bor
lebbencstészta

Elkészítés:
A pörköltszerűen előkészített bárányhúst először pirítjuk, majd vízzel és a borral felengedjük, fokhagymával, pirított szalonna és gombakockákkal ízesítjük, majd készre főzzük. Szaggatott, száraz lebbencstésztát zsíron aranysárgára pirítunk, és a levesbe főzzük.


A receptet beküldte: kiara25


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes sertéskaraj » Húscsíkok magos bundában » Nyakkendős csirkecomb » Szasimi
» Brokkolis mascaponés csirke » Mandarinos csirkemell » Sertéssült mustáros tejföllel » Lowcarb rakott kel
» Tejfölös toros hús » Almapürés sült hús » Töltött libanyak » *Egy *az *egyben*
» Köttbullar (Svéd húsgolyók) » Rakott csirkemell » Cordon bleu csirkemell » Őzcomb gersliropogóssal


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.