Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pandúrleves recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg bárányhús
20 dkg vöröshagyma
15 dkg zsír
5 dkg só
15 dkg füstölt szalonna
10 dkg gomba
1 dkg fokhagyma
15 dkg liszt
1 tojás
3 dl száraz bor
lebbencstészta

Elkészítés:
A pörköltszerűen előkészített bárányhúst először pirítjuk, majd vízzel és a borral felengedjük, fokhagymával, pirított szalonna és gombakockákkal ízesítjük, majd készre főzzük. Szaggatott, száraz lebbencstésztát zsíron aranysárgára pirítunk, és a levesbe főzzük.


A receptet beküldte: kiara25


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos tejszínes csirkemell » Fehérboros sajtos pulykamell » Bortésztában sült csirkecomb » Csirkemellfilé sonkában II.
» 5 fűszeres keleti csirke » Szüreti rostélyos musttal » Zamatos csirkemáj » Töltött csülök hidegen
» Kalóriaszegény fasírozott » Erdélyi tárkonyos tokány » Waterzooi Gantois » Csípős falusi kocsonya
» Bundázott csirkefalatok » Karajcsíkok fügés raguval » Kínai citromos gombás pipi » Töltött szőlőlevélkék


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.