Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kuruc pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8-10 sz. hús (tarja, karaj, vagy csirkemell)
só, bors, majoranna
mustár
8-10 sz sonka
liszt, pirospaprikával elkeverve
olaj

Elkészítés:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, erdetileg tarjából készül, de mivel én ezt nem szeretem, ezért vagy sertés karajból, vagy csirkemellből szoktam készíteni. A húsokat fűszerezzük sóval, borssal, majorannával, majd bekenjük mustárral. A húsok közepébe 1-1 sz. sonkát teszek, majd félbehajtom a húst, és beforgatom paprikás lisztbe. Hőálló edény aljába olajat, illetve kevés vizet teszek, majd belepakolom a lisztes husikat, fólia alatt sütöm, egy idő után megfordítom, végül, amikor megpuhult, fólia nélkül rápirítok egy kicsit!


A receptet beküldte: Éva0103


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borivók Pecsenyéje » Galyasági aprópecsenye » Búbos pulykapecsenye » Zöldbabos aprópecsenye
» Radnai pecsenye » Fogolypecsenye borókával » Aprópecsenye tárcsán » Pék pecsenye
» Bajor szűzpecsenye » Vadas őzpecsenye » Bécsi fiákerpecsenye » Kondorosi pecsenye
» Nagyidai cigánypecsenye » Almás pecsenye » Vargányás szűzpecsenye » Zöldborsós szűzpecsenye


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.