Tutireceptek.hu fejléc

Pásztor tarhonya recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg tarhonya,
60 dkg comb,
1 nagy fej vöröshagyma,
étolaj,
só,
őrölt bors,
ételízesítő,
paradicsomlé,
1 evőkanál őrölt pirospaprika,
5 db közepes krumpli.

Elkészítés:
Puhára főzöm a tarhonyát.
Közben elkészítem az apró kockára vágott húsból a pörköltet.
A krumplit apró kis kockákra vágom és külön egy kis fazékban puhára főzöm.
A kész tarhonyába belekeverem a kész pörköltet, végül a leszűrt főtt krumplit.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bográcsos - Pásztorleves » Tarhonyás borsós csirkemáj » Pásztor pite » Pásztorábránd zöldségekkel
» Betyár tarhonya bográcsban » Házi reszelt tarhonya » Tavaszi tarhonyás hús » Karfiolos húsos tarhonya
» Kolbászos tarhonya » Tavaszi tarhonya » Gombamártás tarhonyával » Pásztorpite
» Tarhonyás rakottas » Lecsós malac tarhonyával » Ír pásztorpite » Tarhonyás rakott zöldbab


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.