Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pesto alla genovese recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
2ek.fenyőmag,1cserépnyi friss bazsalikom,3fokhagymagerezd,40g parmezánsajt,1tk.tengeri só,90ml olívaolaj,frissen őrölt fehérbors,spagettitészta

Elkészítés:
A magokat megpirítjuk olaj nélkül.A bazsalikomot megmossuk,szárazra törölgetjük,leveleit lecsipkedjük.A sajtot lereszeljük.Az alapanyagokat egy kis olívaolajjal aprítógépben pürésítjük.Ha van mozsarunk abban is készíthetjük.A maradék olajunkat lassan hozzácsorgatjuk.Borsozzuk.Előlhagyjuk hagy járja át a levegő.Ezt így hidegen,a forró spagettival tálaljuk.

Tanácsok:
Ez egy eredeti olasz Pesto,az olasz konyha szerelmeseinek.Ezt mind beszerezhetjük a nagyobb áruházakban.


A receptet beküldte: kunkó

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Medvehagymás pesto » Pestos farfalle ketcuppal » Petrezselyempesto » Pestós csirkemell
» Pesto » Pestos halfilé » Pesto-féleség házilag » Medvehagymás pesto II.
» Spenótos pesto » Pesto 90 napos diétához » Pesto szósz » Finom tészta
» Bangkoki metélt » Sonkás-tarjás batyu » Pizzás csiga Emese modra » Igazi pasta carbonara


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.