Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Petrezselymes tócsni recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
10 db burgonya
1 db tojás
1 csokor petrezselyemzöld
1 tk őrölt bors
1 ek só
1 db nagy vöröshagyma
1 fej fokhagyma
1 marék liszt

Elkészítés:
A nyers burgonyát durva reszelőn lereszeljük és hagyjuk állni 5 percet. Ezalatt az idő alatt a hagymát és a fokhagymát összezúzzuk.
A burgonyát a levétől kinyomkodjuk, hozzáadjuk a zúzott hagymákat a felaprított petrezselyem zöldet a tojást a sót és a borsot, végül a lisztet, de csak annyit hogy éppen összeálljon és amikor korongokat formálunk belőle és a széle szálas maradjon.
Forró olajban kisütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tökös tócsni » Petrezselymes krémleves » Sajtos csirketócsni » Répatócsni magvakkal
» Galyasági tócsni » Cukkini tócsni » Petrezselymes csirke » Husos tocsni
» Petrezselymes hamis fasírt » Színes tócsni » Cukkinitocsni-töltve » Petrezselymes cukkini
» Sütőtök-csicsóka tócsni » Tócsni egyszerűen » Zöldséges tócsni » Tócsniba sült csírke


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.