Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Petrezselymes tócsni recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
10 db burgonya
1 db tojás
1 csokor petrezselyemzöld
1 tk őrölt bors
1 ek só
1 db nagy vöröshagyma
1 fej fokhagyma
1 marék liszt

Elkészítés:
A nyers burgonyát durva reszelőn lereszeljük és hagyjuk állni 5 percet. Ezalatt az idő alatt a hagymát és a fokhagymát összezúzzuk.
A burgonyát a levétől kinyomkodjuk, hozzáadjuk a zúzott hagymákat a felaprított petrezselyem zöldet a tojást a sót és a borsot, végül a lisztet, de csak annyit hogy éppen összeálljon és amikor korongokat formálunk belőle és a széle szálas maradjon.
Forró olajban kisütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Petrezselymes krémleves » Tócsni egyszerűen » Petrezselymes csirkemell » Petrezselymes babsaláta
» Tócsni » Petrezselymes fejessaláta » Zöldséges tócsni » Szlovák tócsni
» Répatócsni magvakkal » Petrezselymes újburgonya » Májas tócsni » Krumplitócsni szezámmaggal
» Petrezselymes tojásfasírt » Petrezselymes spagetti » Tócsniba sült csírke » Színes tócsni


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.