Tutireceptek.hu fejléc

Petrezselymes tócsni recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
10 db burgonya
1 db tojás
1 csokor petrezselyemzöld
1 tk őrölt bors
1 ek só
1 db nagy vöröshagyma
1 fej fokhagyma
1 marék liszt

Elkészítés:
A nyers burgonyát durva reszelőn lereszeljük és hagyjuk állni 5 percet. Ezalatt az idő alatt a hagymát és a fokhagymát összezúzzuk.
A burgonyát a levétől kinyomkodjuk, hozzáadjuk a zúzott hagymákat a felaprított petrezselyem zöldet a tojást a sót és a borsot, végül a lisztet, de csak annyit hogy éppen összeálljon és amikor korongokat formálunk belőle és a széle szálas maradjon.
Forró olajban kisütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tócsni, akár tepsiben is » Kukoricatócsni » Répatócsni magvakkal » Zöldséges tócsni
» Tepsis tócsni » Tócsni » Krumplitócsni szezámmaggal » Tócsniba bújt csirke
» Színes tócsni » Zöld tócsni » Cukkinis tócsni » Petrezselymes karfiolpüré
» Lapcsánka(avagy tócsni) » Petrezselymes hamis fasírt » Májas tócsni » Petrezselymes krémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.