Tutireceptek.hu fejléc

Rakott brokkoli recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
Brokkoli
tejfol
fott tojás
tengeri só
A saláta:
paradicsom,
paprika,
fél hagyma
tengeri só
oliva olaj

Elkészítés:
A brokkolit megpárolom, épp annyira hogy félig megpuhuljon, a nagyobb darabogat ketté vágom. Kétfelé osztom és az eggyik adaggal kirakom a jénai tál alját. Nem kell allá semmi zsiradék. A fott tojást rászeletelem a brokkolira. Egy tejfolbe keverek kis tengeri sót, mert a brokkolit nem sózom, és leontom vele. Ez lesz az elso réteg. Aztán amilyen magas az edény folytatom. Brokkoli, fott tojás, tejfol, a lényeg, hogy a befejezés tejfol legyen. Aztán sutobe teszem és kb. 120 fokon készre sutom. Én salival tálalom, de aki nem diétázik eheti bármilyen korettel.

Tanácsok:
A kalória mennyiséget egy adag rakott brokkolira írom saláta korettel.

Elkészítési idő: 20 perc
Kalóriatartalom: 230 kcal

A receptet beküldte: annus0625


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos rakott krumpli » Rakott krumpli másképp » Rakott babapiskóta » Tina féle rakott krumpli
» Rakott krumpli Mesi módra » Kolbászos rakott nokedli » Gyümölcsös rakott rizs » Sütőtökös rakott brokkoli
» Rakott patiszon » Túrós rakott kifli 2. » Sajtos brokkoli » Rakott karfiol másképp
» Zabpelyhes rakott gomba » Hamis sonkás rakott tészta » Brokkoli-sárgarépa leves » Rakott tészta Judit módra


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.