Tutireceptek.hu fejléc

Rakott sajtos hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Hús (karaj v. csirkemell)
Krumpli
Tejföl
Trappista sajt
Fokhagyma
Ételízesítő
Sülthús fűszer

Elkészítés:
A húsokat olajon készre sütöm sülthús fűszerrel (hústól függően) aprított vagy zúzott fokhagymával ízlés szerint. Egy jénai edény aljába vékonyra szeletelt krumplit teszek több rétegben és minden sort beszórok ételízesítővel. A készre sült húsokat ráteszem, az olajat pedig amiben sültek kevés vízzel felengedem és ráöntöm. Az egészet befedem vastagon tejföllel utána pedig trappista sajttal. Nagyon lassan sütöm fedő alatt amíg a krumpli megpuhul.

Tanácsok:
A lényeg, hogy jénai edényben kell csinálni mert csak így lehet látni a krumplit.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Heni86


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Répás sajtos rizs » Sajtos csiga-bigák » Füstölt sajtos karfiol » Túróval rakott burgonya
» Rakottkel hagymás babbal » Virslis rakottas » Sajtos-sonkás gombaleves » Rakott burgonya püré
» Csirkés rakott tészta » Sajtos puffancs » Gombás rakott karaj » Sajtos karfiolfánk
» Sonkás rakott karfiol » Rakott mákostészta » Sajtos krumpli » Mézes, sajtos ham and eggs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.