Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott sajtos hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Hús (karaj v. csirkemell)
Krumpli
Tejföl
Trappista sajt
Fokhagyma
Ételízesítő
Sülthús fűszer

Elkészítés:
A húsokat olajon készre sütöm sülthús fűszerrel (hústól függően) aprított vagy zúzott fokhagymával ízlés szerint. Egy jénai edény aljába vékonyra szeletelt krumplit teszek több rétegben és minden sort beszórok ételízesítővel. A készre sült húsokat ráteszem, az olajat pedig amiben sültek kevés vízzel felengedem és ráöntöm. Az egészet befedem vastagon tejföllel utána pedig trappista sajttal. Nagyon lassan sütöm fedő alatt amíg a krumpli megpuhul.

Tanácsok:
A lényeg, hogy jénai edényben kell csinálni mert csak így lehet látni a krumplit.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Heni86


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos zöldséges spagetti » Fitt rakott káposzta » Kolbászos-sajtos buci » Sajtos búzagaluska leves
» Sajtos, piskótaszendvics » Pikáns sajtos lángos » Szines zöldségrakottas » Sajtos rántott csirkemáj
» Habart sajtos tojás » Rakott csülök » Babapiskótás rakottas » Töltött sajtos pogácsa
» Zellerrakottas sonkával » Sajtos-zöldborsós ropogós » Krémsajtos eperparfé » Rakott káposzta juhsajttal


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.