Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos sertéskaraj Update1 recept

Kategória:


Hozzávalók:
4 szelet sertéskaraj
másfél evőkanál olivaolaj
10dkg füstölt mozzarella
1/2 teáskanál édes nemes paprika
tengeri só
őrölt bors

Elkészítés:
Előrelátóan 220 fokra melegítjük a sütőt. A húst megmossuk, szárazra töröljük, sóval és borssal ízesítjük.
Felforrósított olivaolajban a hús, mindkét oldalát sötétbarnára sütjük. A szeleteket kivesszük, és tűzálló edénybe egymás mellé fektetjük.
Sajtot reszelünk, kicsit torkoskodunk, és ami maradt, azt elosztjuk a húsokon. Az egész költeményt egyenletesen megszórjuk paprikával.
Forró sütőben kb.10 percig sütjük (ha gázsütőnk van, a legmagasabb fokozatot használjuk). Akkor jó, ha a sajt megolvad, elszégyelli magát, és enyhén pirosas színt kap


A receptet beküldte: Manon


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ropogós négysajtos pizza » Füstöltsajtos pogi » Sertéskaraj hagymaszósszal » Amerikai sajtos muffin
» Sajtos batyus csirke » Extra gyors sajtos rúd » Tejfölös-sajtos karfiol » Szalalkális sajtos rúd
» Gyors sajtos pogi » Sajtos, sonkás kiflicskék » Sajtos kiflik 2. » Köményes sajtos rudacskák
» Sajtos-sült virsli » Sajtos brokkolitál » Sajtos baconos kelbimbó » Sonkás-sajtos muffin


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.