Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos sertéskaraj Update1 recept

Kategória:


Hozzávalók:
4 szelet sertéskaraj
másfél evőkanál olivaolaj
10dkg füstölt mozzarella
1/2 teáskanál édes nemes paprika
tengeri só
őrölt bors

Elkészítés:
Előrelátóan 220 fokra melegítjük a sütőt. A húst megmossuk, szárazra töröljük, sóval és borssal ízesítjük.
Felforrósított olivaolajban a hús, mindkét oldalát sötétbarnára sütjük. A szeleteket kivesszük, és tűzálló edénybe egymás mellé fektetjük.
Sajtot reszelünk, kicsit torkoskodunk, és ami maradt, azt elosztjuk a húsokon. Az egész költeményt egyenletesen megszórjuk paprikával.
Forró sütőben kb.10 percig sütjük (ha gázsütőnk van, a legmagasabb fokozatot használjuk). Akkor jó, ha a sajt megolvad, elszégyelli magát, és enyhén pirosas színt kap


A receptet beküldte: Manon


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spenótos-sajtos batyu » Sajtos sült rizsgolyók » Sonkás sajtos karfiol » Sonkás sajtos csiga
» Sajtos aprósütemény » Sajtos-Baconos hús » Sajtos karfiolleves » Pikáns sajtos lángos
» Sonkás, sajtos sült zsömle » Sertéskaraj hagymaszósszal » Sajtos gyorsan » Borsos sajtos csirkemell
» Temesvári sertéskaraj... » Tejszines sajtoscsirkemell » Sajtos rakott karfiol 2 » Sajtos báránysült


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.