Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott sárgarépa bulgurral recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
500 g darált hús
1 db hagyma
egy kevés olaj
tejföl (kb. 100 g)
só, bors, pirospaprika
700 g sárgarépa (tisztított súly)
200 g bulgur

A tetejére:
tejföl (kb. 150 g)
1 tojás só, bors

Elkészítés:
A felkockázott hagymát kókuszolajon megdinszteljük, hozzáadjuk a húst, sózzuk, borsozzuk, fehéredésig kevergetjük. Felöntjük egy kis vízzel, hozzáadjuk a paprikát, egy kis ideig főzzük, majd a végén belekeverjük a tejfölt. A megtisztított sárgarépát karikára vágjuk, enyhén sós vízben megfőzzük, majd a bulgurt is elkészítjük. A húst összekeverjük a bulgurral. Egy tepsibe tesszük a megfőtt répakarikákat, ráöntjük a húsos bulgurt, majd leöntjük a tojással elkevert tejföllel és előmelegített sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Az én rakott cukkinim » Sajtos rakottas » Sárgarépás narancsjuice » Gyümölcsös-túrós rakottas
» Sárgarépás zöldmetélt » Hússal rakott tök » Sütő tökös rakott tál » Barackos rakott csirkemell
» Rizses rakott spárga » Sárgarépás!!! » Gombás rakott csirkee » Sonkás rakott karfiol
» Rakott káposzta » Rakott tarhonya » Csirkés rakott tészta » Sárgarépás fasírt


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.