Tutireceptek.hu fejléc

Rakott hús 4 személyre recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4szelet karaj
1ek.kecsap
1ek.mustár
zsemlemorzsa

bors
1ek.vegeta
5dkg margarin
2dl víz
gomba
karikára vágott vöröshagyma

Elkészítés:
A húst kiverjük,sózzuk,zsemlemorzsába forgatjuk,utána a tojásba.Forró olajon mindkét oldalát hirtelen megsütjük,majd berakjuk egy pléhbe.A húsra karikára vágott hagymát és gombát teszünk.
2dl vízbe keverjük a borsot,vegetát,mustárt,kecsapot és az 5dkg margarint.Összemelegítjük és a húsra öntjük.
Előmelegített sütőben sütjük,míg el nem forrja a levét.

Tanácsok:
Köréje tehetünk karikára vágott krumplit is.


A receptet beküldte: amokh


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombával rakott krumpli » Almás-diós rakott metélt » Tarhonyás rakott zöldbab » Diétás rakott karalábé
» Rakott gomba másképp » Túrós rakott burgonya » Rakott kelbimbó » Brassói rakott savanyúság
» Rakott tepsis burgonya » Rakott túrós-tészta » Rakott tészta Ani módra » Magyaros rakott csirke
» Rakott gombás omlett » Rakott csirke juhtúróval » Klasszikus rakott karfiol » Rakott spenót


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.