Tutireceptek.hu fejléc

Rakott hús 4 személyre recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4szelet karaj
1ek.kecsap
1ek.mustár
zsemlemorzsa

bors
1ek.vegeta
5dkg margarin
2dl víz
gomba
karikára vágott vöröshagyma

Elkészítés:
A húst kiverjük,sózzuk,zsemlemorzsába forgatjuk,utána a tojásba.Forró olajon mindkét oldalát hirtelen megsütjük,majd berakjuk egy pléhbe.A húsra karikára vágott hagymát és gombát teszünk.
2dl vízbe keverjük a borsot,vegetát,mustárt,kecsapot és az 5dkg margarint.Összemelegítjük és a húsra öntjük.
Előmelegített sütőben sütjük,míg el nem forrja a levét.

Tanácsok:
Köréje tehetünk karikára vágott krumplit is.


A receptet beküldte: amokh


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kolbászos rakott nokedli » Húsvéti rakott csirkemell » Baconos rakott karfiol » Rakott hagymás burgonya
» Padlizsános rakott csirke » Rakott burgonyapüré » Rakott őszibarack » Rakott cukkini sajttal
» Rakott zöldség olasz módra » Rakott palacsinta » Maradékból rakott tészta » Rakott burgonya gyorsabban
» Zöldséges rakott burgonya » Lecsós rakott burgonya » Rakott csirke olasz módra » Cukkinirakottas görögösen


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.