Tutireceptek.hu fejléc

Rakott savanyú káposzta recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Kb 1kg sav.káp.
Kb.1kg darálthús
Kb.2 maroknyi rizs
1 fej hagyma
2 nagy pohár tejföl

bors
örölt pirospaprika

Elkészítés:
A káposztát ledinsztelem.A darálthúsból a szokásos módon pörköltet készítek.Ezek után már csak rétegezni kell a jénaiba.Alulra káposzta bőven meglocsolva tejföllel.Ezt megszorni a "nyers" rizzsel.Erre is tejföl. Rá a pörkölt és a tejföl.Végül a maradék káposzta.Tetejére jó sok tejföl.Be a sütöbe úgy 1 1/2 órára.
Isteni étek,ajánlom mindenkinek.

Tanácsok:
Atkinsesek a rizst hagyják el.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: Ivett 1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztagombóc másként » Rakott zöldbabom » Káposztás bab » Káposztás béles
» Majorannás rakott zöldbab » Vörös káposztasaláta » Juhtúrós rakott brokkoli » Kukoricás káposzta
» Édes - savanyú sertéssült » Bográcsos székelykáposzta » Rakott nokedli » Rakott káposztás kocka
» Vegetáriánus rakott » Hamis töltött káposzta. » Galyasági káposztás hús » Rakott hús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.