Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott savanyú káposzta recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Kb 1kg sav.káp.
Kb.1kg darálthús
Kb.2 maroknyi rizs
1 fej hagyma
2 nagy pohár tejföl

bors
örölt pirospaprika

Elkészítés:
A káposztát ledinsztelem.A darálthúsból a szokásos módon pörköltet készítek.Ezek után már csak rétegezni kell a jénaiba.Alulra káposzta bőven meglocsolva tejföllel.Ezt megszorni a "nyers" rizzsel.Erre is tejföl. Rá a pörkölt és a tejföl.Végül a maradék káposzta.Tetejére jó sok tejföl.Be a sütöbe úgy 1 1/2 órára.
Isteni étek,ajánlom mindenkinek.

Tanácsok:
Atkinsesek a rizst hagyják el.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: Ivett 1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombával rakott cukkini » Mediterrán rakott hal » Rakott zöldbab 2. » Juhtúrós rakott csirke
» Diós rakottas » Rakott cukkini ala Niobe » Savanyú máj » Székely káposzta
» Gombás rakott csirkee » Mákos rakott kifli » Nagyikám káposztás húsa » Savanyú bab csülökkel
» Savanyú-édes leves » Rakott brokkoli és karfiol » Rakott puding » Sajtos rakott


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.