Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lerakott káposzta recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg kelkáposzta,
só,
2 dl rizs,
30 dkg sertéshús,
bors,
vöröshagyma,
paprika,
zsiradék,
2 pohár tejföl

Elkészítés:
A sertéshúst elkészítjük pörköltnek, a kelkáposztát megfőzzük, csíkokra vágjuk. A rizst is megfőzzük, leöblítjük. Tűzálló tálat kikenünk zsírral vagy margarinnal, és sorba lerakjuk az anyagokat. Alulra a káposztát, majd a rizst, utána a pörköltet, egy-két kanál szafttal, hogy ne legyen száraz. Majd így folytatjuk, a következő sornál a rizsre teszünk két kanál tejfölt. Addig rakjuk, míg tart a hozzávalókból, a tetejére tejföl kerüljön és margarin vagy egy kis kanálnyi paprikás zsír. Előmelegített sütőben 20 percig sütjük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás rántotta.. » Rántott kelkáposztám » Diétás székelykáposzta » Csülkös káposztaleves
» Káposztás kifli » Kelkáposztás lasagne » Káposztás vitamin saláta » Székely káposzta
» Káposztás parasztsaláta » Töltött káposzta. » Alföldi toroskáposzta 1. » Céklás savanyú káposzta
» Hajdúkáposzta » Rakott kelkáposzta másképp » Gyümölcsös párolt káposzta » Alföldi káposztás csülök


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.