Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hordós káposzta recept

Kategória:


Hozzávalók:
Kaposzta, repa, birsalma, torma, kapor, csombor, so, szemes bors, komenymag.

Elkészítés:
A szebb fej kaposztakat kitorzsazom, a tobbit legyalulom.
A gyalult kaposztat sozom, osszekeverem es okollel kiverem, mig levet ereszt.
Egy reteg fuszer a hordo aljara, egy reteg gyalult-sozott kaposzta, erre jonnek a fejek, szepen egymes melle. A torzsa ures helyet feltoltom soval es komenymaggal.
Megint gyalult, megint fejes, addig folytatom mig el nem fogy minden alapanyag.
Tetejet tiszta deszkalappal letakarjuk, sulykent nagyobb kovel lenyomatjuk, forras kozben habjat tobbszor leszedjuk, vegul lezarjuk es pinceben vagy nagyon huvos kamraban taroljuk.

Tanácsok:
Pontos adagokat nem tudok adni, szemre pakolok mindent bele.
Kb 2 zsak kaposzta, 3 kilonyi repa, egy tal darabolt birsalma es a fuszerek :)))


A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás káposzta saláta » Kunsági káposztaleves » Káposztás csülökragu » Rucás káposzta
» Káposztás bab » Káposztás halleves » Székelykáposzta Update1 » Hordós savanyúság másképp
» Reszelt káposztasaláta » Nyers káposztasaláta » Káposztás virsli tésztában » Rakott édes-káposzta
» Rakott káposztás kocka » Vadász káposzta » Vöröskáposzta saláta » Kelkáposzta krokett


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.