Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott hús füstöltsajttal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
10csík szeletelt bacon
2db filézett csirkemell
9szelet füstöltsajt
1db tojás
kevés liszt
kevés csirkefűszer

Elkészítés:
Egy jénai tálat kibélelünk baconcsíkok felével. Kevés lisztet összekeverünk kevés csirkefűszerrel. A csirkemelleket lapjával kettévágjuk, hogy vékonyabbak legyenek, majd a lisztkeverékbe, ezután a felvert tojásba forgatjuk. Rétegezve rátesszük a baconre, először a csirke, majd a füstölt sajt szeletek, újra csirke és így tovább, míg el nem fogy minden. A tetejét beborítjuk a maradék baconnel. Sütőbe tesszük és megsütjük. Én max fokozaton szoktam és nézegetem mikor lesz kész a hús, de nem kell több neki szerintem 40percnél.

Tanácsok:
Sok sajtot érdemes beletenni!:)


A receptet beküldte: Hókuszpókné


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott karaj » Rakott tejszínes tészta » Rakott egyveleg » Alföldi rakottas
» Almás rakott kalács » Balázska rakottas » Spenótos rakott csirkemell » Rakott burgonya gazdagon
» Syl rakott krumplija » Húsmentes rakott krumpli » Rakott zsemle » Rakott burgonya gyorsabban
» Rakott, bundás csirkecomb » Diétás rakott padlizsán » Rakott zöldségek » Rakott brokkolis hal


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.