Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rizses zúzaragu recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40 dkg csirkezúza
1 dl tejföl
10 dkg rízs
mustár
liszt
1 cs. petrezselyemzöld
só, törött bors, pirospaprika

Elkészítés:
A zúzákat szétvagdaljuk, forró olajon, nagy lángon pirosra sütjük. Megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, megsózzuk, borsozzuk, pirospaprikázzuk és annyi vezet öntünk rá, hogy ellepje.Fedő alatt puhára pároljuk. A tejfölt simára keverjük a liszttel és mustárra,és behabarjuk avele a zúzát. A rízst puhára pároljuk, majd egy tálba körberakjuk, és közepébe öntjük a zúzát. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás-zöldséges rizsestál » Rizseshús.(olcsó-kímélő) » Rizses padlizsáncsónak » Zöldborsós rizses csirke
» Pácolt hús rizses körettel » Rizses csoki » Bolgár rizseshús » Rizses husi
» Rizses gombaleves » Rizses citromleves » Rizses rakott spárga » Pikáns rizses lencse
» Rizsescsoki » Rizses muffin » Tepsis rizses csirke » Rizses kivitorta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.