Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rizses zúzaragu recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40 dkg csirkezúza
1 dl tejföl
10 dkg rízs
mustár
liszt
1 cs. petrezselyemzöld
só, törött bors, pirospaprika

Elkészítés:
A zúzákat szétvagdaljuk, forró olajon, nagy lángon pirosra sütjük. Megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, megsózzuk, borsozzuk, pirospaprikázzuk és annyi vezet öntünk rá, hogy ellepje.Fedő alatt puhára pároljuk. A tejfölt simára keverjük a liszttel és mustárra,és behabarjuk avele a zúzát. A rízst puhára pároljuk, majd egy tálba körberakjuk, és közepébe öntjük a zúzát. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges rizses csirke » Rizses lecsó kolbásszal » Rizses krémleves » Rizses kivitorta
» Rizses túrótorta » Rizses rakott spárga » Bolgár rizseshús » Rizses-vaníliás muffin
» Színes rizses csirke » Rizses csirke római tálban » Gombás zúzaragu » Anna Rizses húsa
» Rizses husi » Finom rizses szelet » Rizses gombaleves » Rizses hús egyszerűen


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.