Tutireceptek.hu fejléc

Rizses zúzaragu recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40 dkg csirkezúza
1 dl tejföl
10 dkg rízs
mustár
liszt
1 cs. petrezselyemzöld
só, törött bors, pirospaprika

Elkészítés:
A zúzákat szétvagdaljuk, forró olajon, nagy lángon pirosra sütjük. Megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, megsózzuk, borsozzuk, pirospaprikázzuk és annyi vezet öntünk rá, hogy ellepje.Fedő alatt puhára pároljuk. A tejfölt simára keverjük a liszttel és mustárra,és behabarjuk avele a zúzát. A rízst puhára pároljuk, majd egy tálba körberakjuk, és közepébe öntjük a zúzát. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkés rizseshús » Rizses husi » Rizses, kukoricás csirke » Rizses tonhalsaláta
» Paprikás rizses hús » Tepsis rizses hús » Meggyes - rizses szelet » Rizses rétes
» Rizses csirke római tálban » Tárkonyos zúzaragu leves » Rizses-vaníliás muffin » Rizses csoki
» Bácskai rizseshús » Rizses zöldséges egytál » Rókagombás rizses hús » Rizses kivitorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.