Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Paprikás rizses hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
30 dkg hosszú szemű rizs
40 dkg főtt sertéshús
1 kis fej vöröshagyma
3 paradicsom
2 evőkanál olaj
7,5 dl tyúkhúsleves (leveskockából)
1 zöld színű paprika
őrölt bors


Elkészítés:
A paradicsomokat meghámozzuk, húsukat felkockázzuk. A paprikát kicsumázzuk, húsát kockákra vágjuk. A kis kockákra vágott húst az olajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a rizst és az apróra vágott hagymát. Néhány percig együtt pároljuk. A meleg húslevessel felöntjük, majd beletesszük a paprikát és a paradicsomot. Sóval, borssal fűszerezzük, és lefedve addig főzzük, míg minden leve elfő.

Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: 505 kcal

A receptet beküldte: kissmakka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Marokkói halpaprikás » Gyors rizseshús » Rizses csokigolyó » Rizses-zöldséges csirke
» Nokedlis paprikáskrumpli » Tavaszi rizses hús » Paprikás-köményes stangli » Rizses kivitorta
» Paprikás pizza » Rizses hús egyszerűen » Rizseshús másképp » Tejfölös paprikás krumpli
» Rakott csirkepaprikás » Sült paprikasaláta. » Paprikás szegedi módra » Fokhagymás-paprikás omlett


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.