Tutireceptek.hu fejléc

Roston sütött szalonka recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2,5 kg szalonka
20 dkg vaj
20 dkg morzsa
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
1 ek. mustár

Elkészítés:
A megtisztított szalonkákat kettévágjuk és kissé meglapítjuk. Megsózzuk, majd a belsejét bekenjük mustárral, olvasztott vajba mártjuk, megforgatjuk morzsába, és roston megsütjük. Tálaláskor roston sült angolszalonna szeleteket teszünk a tetejére, roston sült egész paradicsomokkal körítjük, és barna vajjal leöntjük


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtban sütött tojás » Tésztában sütött tonhal » Virsli roston, burgonyával » Bárányérmék roston
» Cigánypecsenye roston » Lazac roston » Rostonsült padlizsán » Mélysütött mandulás csirke
» Roston sült lazac » Sajttal sütött burgonya » Tepsiben sütött csirkecomb » Egészben sütött pulyka
» Mélysütött húsgolyók » Roston sült oldalas » Sajttal sütött kotlett » Otthon sütött kenyér.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.