Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos csirke római tálba recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
5 dkg trappista sajt
4 csirkecomb
3 gerezd fokhagyma
2 dl tejföl
2 evőkanál olaj
1 vöröshagyma
1 evőkanál liszt
1 kávéskanál pirospaprika
bors


Elkészítés:
A csirkecombokat sózd meg, és tedd a római tálba egymás mellé. A lisztet keverd össze a pirospaprikával, sózd, borsozd ízlés szerint, majd szórd rá a húsra.

A vöröshagymát karikázd fel, és ezt is tedd a combokra. A sajtot reszeld le, és szórd rá a hagymára. Az olajat és a tejfölt keverd össze, tedd bele a zúzott fokhagymát, és locsold rá a húsra. Hideg sütőbe tedd, és addig süsd, amíg a hús megpuhul. Ekkor vedd le a tál tetejét, és még néhány percig pirítsd, míg aranybarna nem lesz.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egyszerű sajtosrúd » Márványsajtos krém » Füstölt sajtos leves » Kelt sajtos rudacskák
» Csirkés csicseriborsó » Mustáros csirkecomb » Tejfölös-sajtos karfiol » Sajtos hajdinagombóc
» Sóágyon sült csirkecomb » Rakott csirke sütve » Joghurtos sajtos saláta » Csirkemell eperszósszal
» Sült csirke zöldségekkel » Tepsis csirkeragu » Tepsis Zöldséges Csirke » Mozzarellás csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.