Tutireceptek.hu fejléc

Spanyol csirke II. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 csirkecomb (csirkemellfilé is lehet),
só,
12 dkg margarin,
4 evőkanál méz,
1 narancs kifacsart leve

Elkészítés:
A csirkecombokat – miután a bőrüket lefejtettük – megsózzuk, és margarinnal enyhén kikent tűzálló tálba fektetjük. Alufóliával letakarjuk, majd sütőben, közepes lánggal félig megsütjük. Közben a maradék margarint egy kis lábasban fölolvasztjuk, a mézet belecsorgatjuk, a narancslével ízesítjük. 1-2 percig forraljuk, majd a húsra öntjük. A sütőbe visszatoljuk, és a mézes-narancsos lével többször meglocsolva, fólia nélkül szép pirosra sütjük. Burgonyapüré és savanyúság illik hozzá.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkesaslik grillezőknek » Rozmaringos csirkemáj » Colában sült csirkeszárny » Tokai részeges csirke
» Csirke toledói módra » Banános csirkemell » Vadas csirke » Svájci csirkemell
» Fetával töltött csirkemell » 30 perces csirkepörkölt. » Brazil csirke » üvegebe ültetett csirke
» Tejszínes csirke gazdagon » Csirkemáj lecsósan » Fincsi csirke » Édes-savanyú csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.