Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Grillcsirke olaszosan recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre
2 kicsi, grillezni való csirke (körülbelül 80 dkg súlyúak), 1 evõkanál reszelt vöröshagyma, 2 dkg margarin, 1 teáskanál paradicsompüré, 1-1 mokkáskanál törött fekete bors, rozmaring, kakukkfû, bazsalikom, 1 szál friss zellerzöld, 5 dkg reszelt parmezán (jellegû) sajt, ízlés szerint só.

Elkészítés:
A paradicsompürét, a finomra vágott zellerzöldet, a vöröshagymát és a többi fûszert összekeverem a margarin felével, megsózom, majd a kiöblített és leszárított csirke hasába kenem.
A csirkéket nyársra húzom, kívülrõl bekenem sós margarinnal, majd pirosra sütöm. Ezután feldarabolom, a grilltálcára vagy tepsire rakom és rászórom a reszelt sajtot. Addig grillezem (pirítom), amíg a sajt rá nem olvad, illetve egybefüggõ réteget nem alkot a tetején.

Tanácsok:
Ne süssék barnára, mert keserû lesz az égett sajttól!


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fejes saláta olaszosan » Sertés tarja olaszosan » Almás grillcsirke » Grillcsirke zöldséggel
» Töltött csirke olaszosan » Göngyölt hús olaszosan » Tarhonya olaszosan » Tojáslepény olaszosan
» Borivók Pecsenyéje » Pulykamell Dubary módra » Pikáns marhaszelet » Páclé öreg vadhúshoz
» Almás ananászos csirke » Tejfölös csirke másképp » Gombás - sajtos pulykamell » Cukkinis csirke


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.