Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos lepény sonkával töltve recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 bögre kefír
fél teáskanál só
fél teáskanál cukor
fél teáskanál szódabikarbóna
1 bögre reszelt sajt
1 bögre sonka, vagy virsli (felszeletelve)
2 bögre liszt
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A kefirt, a cukrot, a sót és a szódabikarbónát keverd össze. Add hozzá a reszelt sajtot és a lisztet és gyúrd össze a tésztát. A tésztát oszd 10 darabra. A tésztadarabokból formálj gömböket és nyújtsd vékonyra. A tölteléket oszd el a kinyújtott tésztákon egyenletesen. A lepény széleit hajtsd fel, hogy befedje a tölteléket. A tetejét kicsit nyomkodd meg. Egy serpenyőben forrósíts olajat és egyenként süsd ki a lepényeket.

Tanácsok:
A hozzávalók kiméréséhez 2,5 dl-es bögrét használunk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos cukkini másként » Sajtos virsli tepsiben » Sajtos rántott zöldpaprika » Sajtos vegyes zöldség
» Sajtos tekercs » Vasárnapi meggyes lepény » Sajtos túrókrém » Sajtos vendégváró
» Sajtos ponty » Meggyes lepény Ági módra » Zellerrakottas sonkával » Zabpelyhes sajtos rudak
» Almás lepény - gyors » Fokhagymás, sajtos cukkini » Anyós lepény » Sajtos bogyó


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.