Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos, sonkás zsebes hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
- 4 vastag szelet rövidkaraj
- 10 dkg rokfort
- 10 dkg trappista sajt
- 4 szelet gépsonka
- csípős paprikakrém
- fokhagyma
- 1 csokor petrezselyem
- só
- bors
- liszt, tojás, zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez

Elkészítés:
A hússzeletekbe mély zsebet vágunk, külsejüket bedörzsöljük sóval, belsejüket megkenjük paprikakrémmel. A rokfortot elmorzsoljuk, a trappista sajtot durvára reszeljük, hozzákeverjük az áttört fokhagymát és a finomra vágott petrezselymet, ízlés szerint frissen őrölt borsot. A sonkaszeleteket kettévágjuk, minden zsebet kibélelünk 1 szelet sonkával és arányosan elosztva a sonkabélésbe töltjük a sajtos keveréket. A hússzeleteket jól összenyomkodjuk, fogvájóval, vagy hústűvel betűzzük. Ezután lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, forró, de nem túlhevített olajban fedő alatt az egyik oldalát pirosra sütjük, megfordítjuk, és fedő nélkül ropogósra sütjük a másik oldalát is.
Sült hasábburgonya illik hozzá.


A receptet beküldte: Ritus40


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos krémes » Almás-sajtos kacsamell » Joghurtos sajtos lepény » Sajtos tekercs/süti
» Sonkás-medvehagymás tészta » Sonkás tojás sörtésztában » Sajtos-oregánós rúd » Amerikai sajtos muffin
» Sonkás alagút 4 » Kukoricás-sajtos muffin » Sajtos rakott tarhonya » Sonkás hústekercs
» Sonkás rakott karfiol » Sajtos keksz II. » Gombás, sonkás omlett » Füstölt sajtos penne


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.