Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos patiszon recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
50-60 dkg patiszon
2 tojás
3 dl tejföl
5 dkg sajt
só,bors,szerecsendió
vaj az edény kikenéséhez

Elkészítés:
A patiszont meghámozzuk, szeleteljük, 5 percre lobogva forró sós vízbe dobjuk, majd leszűrjük és kivajazott tűzálló tálba terítjük.
Simára keverünk 2 nyers tojást (lehet többet is) a tejföllel, csipetnyi reszelt szerecsendióval és sóval, borssal ízesítjük.
Ráöntjük a patiszonra, a sajtot a tetejére reszeljük.
Sütőben szép pirosra sütjük.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos zellerkrém » Baconos-sajtos csirke » Sajtos - sonkás salátatál » Sajtos pulykamell rízzsel
» Juhsajtos uborkasaláta » Sajtos csiga -biga » Sajtos, brokkolis tészta » Almás-sajtos kacsamell
» Fokhagymás, sajtos cukkini » Sonkás-sajtos muffin » Sajtos, piskótaszendvics » Sajtos csirkemell filé
» Dupla sajtos muffin » Csavart sajtos » Sajtos csúcs » Patiszon fasírt


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.