Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos sarkos recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
Tésztájához:
80 dkg liszt,
1,5 dl olaj,
1 csapott evőkanál kristálycukor,
5 dkg élesztő (cukros tejben megfuttatva)
kevés só és annyi tej, hogy könnyen nyújthetó tésztát kapjunk.

Töltelékhez:
1 Ráma
1 tojás
1 csapott evőkanál só
40 dkg füstölt sajt

Elkészítés:
A tésztát összegyúrjuk, kidolgozzuk, kelesztjük.
Ha megkelt 4 felé vágjuk, cipókat készítünk belőle. Kicsit pihen, közben a margarint kikeverjük a tojással és a sóval.
A cipókat egyenként téglalap alakúra elnyújtjuk és megkenjük a margarinos krémmel, megszórjuk reszelt sajttal és feltekerjük. A tekercset ellapogatjuk jó kis laposra, megkenjük tojással és megszórjuk sajttal és háromszög alakú darabkákra felvágjuk.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe rakjuk, kelesztjük és előmelegített sütőben sütjük jó kis sültre.


A receptet beküldte: Sandoki


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos golyók » Kifli kecskesajtosan » Baconos-sajtos csirkemell » Ropi, sajtos pálcika
» Gombás - sajtos pulykamell » Anyuci féle sajtos stangli » Sajtos-sonkás hústekercs » Extra sajtos csirkemell
» Sajtos kotlett » Sajtos brokkolis krémleves » Diós-sajtos tészta » Sonkás-sajtos muffin
» Sonkás, sajtos sült zsömle » Füstöltsajtos pogi » Puha sós, sajtos rúd » Sajtos gombás csirkemell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.