Tutireceptek.hu fejléc

Sárgabarack-flán recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1/2 kg sárgabarack
2 evőkanál porcukor+5 dkg
3 egész tojás
2 dl tejszín
1/2 dl tej
1 cs.vaníliás cukor

Elkészítés:
A sárgabarackot félbe vágjuk magozzuk.4 kis tűzálló tálat vastagon kikenünk margarinnal,majd beletesszük a barackokat,meghintjük porcukorral.Simára keverjük a tojásokat a tejszínnel és a tejjel hozzáadjuk az 5 dkg porcukrot végül egy csomag vaníliás cukorral ízesítjük.A barackokra öntjük a masszát.A tálkákat egy tepsibe rakjuk úgy, hogy alá ujjnyi magasan meleg vizet öntünk.Előmelegített sütőben 45 percig gőzben sütjük.
Melegen hidegen is fogyasztható


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mogyorótorta nugátkrémmel » Málnás trifle » Almás ropogós 2. » Dobostorta
» Nosztalgia krémes » Csíkos sütemény » Hercegnő kalácsa » Cseresznyés pite
» Fűszeres gyümölcskenyér: » Darázsfészek II. » Profiterol » Részeg szelet
» Hókifli, ahogy én tudom » Csoki madelein » Hamis túrósrétes » Piskótás tejföltorta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.