Tutireceptek.hu fejléc

Sárgarépás vagdalt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertés darálthús
2 db nagyobb sárgarépa lereszelva apróra
1 fej vöröshagyma lereszelve finomra
só, bors, petrezselyem, zöld fűszerkeverék
1 tojás
1-2 evőkanál szezámliszt

Elkészítés:
Megpucolom a sárgarépát és a hagymát, majd finomra lereszelem.
A darálthúshoz keverem az összes hozzávalókat és jól kigyúrom.
Előmelegítem a sütőt 190-200 fokra.
Sütőpapíros kenyérsütő formába helyezem a masszát, jól belenyomkodom.
Sütöm kb. 45 percig, majd kifordítom és leszedem a sütőpapírt róla.
Lehet tepsibe sütni, akkor kevés vizet öntök alá és folyamatosan pótlom sütés közben, hogy ne ragadjon oda.
A szilikonos kenyérformába pedig nem kell sütőpapír sem.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárgarépás reggeli ital » Almás csirkevagdalt » Különleges vagdalt » Busavagdalt
» Sárgarépás csirkeszárny » Sárgarépás!!! » Sárgarépás-diós szelet » Orsi vagdalt
» Vagdalt » Sárgarépás rizs » Sárgarépasaláta » Gombavagdalt
» Sárgarépás vega gombóc » Sárgarépás muffin » Gyöngyölt vagdalthús » Gombás csirkevagdalt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.