Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sárgarépás vagdalt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertés darálthús
2 db nagyobb sárgarépa lereszelva apróra
1 fej vöröshagyma lereszelve finomra
só, bors, petrezselyem, zöld fűszerkeverék
1 tojás
1-2 evőkanál szezámliszt

Elkészítés:
Megpucolom a sárgarépát és a hagymát, majd finomra lereszelem.
A darálthúshoz keverem az összes hozzávalókat és jól kigyúrom.
Előmelegítem a sütőt 190-200 fokra.
Sütőpapíros kenyérsütő formába helyezem a masszát, jól belenyomkodom.
Sütöm kb. 45 percig, majd kifordítom és leszedem a sütőpapírt róla.
Lehet tepsibe sütni, akkor kevés vizet öntök alá és folyamatosan pótlom sütés közben, hogy ne ragadjon oda.
A szilikonos kenyérformába pedig nem kell sütőpapír sem.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárgarépás-diós szelet » Vagdalthus muffin » Vagdalt » Gombavagdalt
» Rakott vagdalt » Sárgarépás reggeli ital » Cukkinins vagdalt » Töltött vagdalt
» Céklás vagdalt » Sárgarépás-kesudiós keksz » Stefánia vagdalt » Vagdalt hús tésztában
» Gombás vagdalt » Tojásvagdalt » Fasírozott vagdalthúsból » Sárgarépás zöldmetélt


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.