Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sárgarépás vagdalt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertés darálthús
2 db nagyobb sárgarépa lereszelva apróra
1 fej vöröshagyma lereszelve finomra
só, bors, petrezselyem, zöld fűszerkeverék
1 tojás
1-2 evőkanál szezámliszt

Elkészítés:
Megpucolom a sárgarépát és a hagymát, majd finomra lereszelem.
A darálthúshoz keverem az összes hozzávalókat és jól kigyúrom.
Előmelegítem a sütőt 190-200 fokra.
Sütőpapíros kenyérsütő formába helyezem a masszát, jól belenyomkodom.
Sütöm kb. 45 percig, majd kifordítom és leszedem a sütőpapírt róla.
Lehet tepsibe sütni, akkor kevés vizet öntök alá és folyamatosan pótlom sütés közben, hogy ne ragadjon oda.
A szilikonos kenyérformába pedig nem kell sütőpapír sem.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tésztában sült vagdalt » Almás csirkevagdalt » Vagdalt hús tésztában » Vagdalt
» Sárgarépás narancsjuice » Sárgarépás reggeli ital » Mézes-sárgarépás muffin » Hideg sárgarépasaláta
» Sárgarépás-kesudiós keksz » Sárgarépás reggeli krém » Sonkás vagdalthús » Sárgarépás babkrémleves
» "Fázós" vagdalt hús » Különleges vagdalthús » Vagdalthus muffin » Sárgarépás rizs


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.