Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sertészelet ananászos recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet kicsontozott karaj
8 csirkemáj
olaj
5 dkg vaj
2 tojássárgája
1/2 doboz ananászbefőtt
örölt szerecsendió
örölt rozmaring
kevés liszt
2 dl tejszin

Elkészítés:
A karaj szeleteket kiverem, megsózom kis lisztbe forgatom,(hogy ne fröcsköljön) olajban mindkét oldalát hirtelen megsütöm. Kivajazott tüzálló tálra teszem, egyenként megszorom a szerecsendióval.
A csirkemájat és az ananászt rávagdalom, meghintem rozmaringgal. Öntök alá egy EK vizet, lefedem alufóliával, előmelegitett sütőben közepes hőfokon 10-15 percig sütöm.

A tejszinbe belekeverem a tojások sárgáját, a szeletekre öntöm. Visszateszem a sütőbe és szép pirosra sütöm. Párolt rizst készitek kozzá.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-ananászos csirke » Ananászos csirke/pulyka » Ananászos muffin » Ananászos pulykamellfilé
» Ananászos flan » Ananászos csirketál » Ananászos keksztorta » Ananászos karajtekercs
» Ananászos vaniliahalom » Ananászos csiga » Ananászos csirkecomb » Ananászos disznóhús
» Ananászos tál » Ananászos tiramisu » Ananászos répatorta » Ananászos piskóta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.