Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sertészelet ananászos recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet kicsontozott karaj
8 csirkemáj
olaj
5 dkg vaj
2 tojássárgája
1/2 doboz ananászbefőtt
örölt szerecsendió
örölt rozmaring
kevés liszt
2 dl tejszin

Elkészítés:
A karaj szeleteket kiverem, megsózom kis lisztbe forgatom,(hogy ne fröcsköljön) olajban mindkét oldalát hirtelen megsütöm. Kivajazott tüzálló tálra teszem, egyenként megszorom a szerecsendióval.
A csirkemájat és az ananászt rávagdalom, meghintem rozmaringgal. Öntök alá egy EK vizet, lefedem alufóliával, előmelegitett sütőben közepes hőfokon 10-15 percig sütöm.

A tejszinbe belekeverem a tojások sárgáját, a szeletekre öntöm. Visszateszem a sütőbe és szép pirosra sütöm. Párolt rizst készitek kozzá.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos-sonkás lencsetál » Ananászos tojássaláta » Ananászos tortácskák » Epres-ananászos charlotte
» Ananászos vaniliahalom » Ananászos pezsgős álom » Ananászos saláta » Ananászos kehely
» Ananászos puding » Ananászos disznóhús » Ananászos csirkemell 2. » Ananászos karikák
» Ananászos piskóta » Ananászos habos rizs » Ananászos tál » Ananászos csirkemell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.