Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros rakott csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70-80 dkg csirkemell
20 dkg bacon
15 dkg gépsonka
20 dkg trappista sajt
mustár

bors
kakukkfű
oregano
majoranna

Elkészítés:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, mindkét oldalát befűszerezzük és megkenjük bőségesen mustárral. Egy jénai tálat kibélelünk baconnel, erre kerül egy réteg gépsonka, majd egy sor fűszeres mustáros csirkemell. A húst megszórjuk egy ujjnyi reszelt sajttal. A sajtra újra egy réteg bacon kerül, és így tovább, amíg elfogynak a hozzávalók. Végül előmelegített sütőben közepes hőfokon, letakarva, kb. 45-50 percig sütjük. A legvégén levesszük a fedőt és a sajtot picit megpirítjuk. Rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: Ágo54


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott zöldségek » Tejszínes mustáros karaj » Balázska rakottas » Gombás csirkemellfilé
» Baconos-sajtos csirkemell » Baconos rakott csirke » Rakott avokádó » Almás-sajtos rakott csirke
» Rakott zsemle » Rántotta csirkemellel » Brassói rakott savanyúság » Kapribogyós csirkemell
» Az igazi mézes-mustáros » Almás-mákos rakott tészta » Mákos rakott kifli » Rakott pecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.