Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Spárgás-lazacos fusilli recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
50 dkg fusilli
50 dkg fehérspárga
30 dkg lazacfilé
1 csokor friss petrezselyem
2 dl tejszín
3 dkg vaj
citromlé

Elkészítés:
A lazacot kockákra vágjuk. A spárgát a szár felőli részénél lehámozzuk, majd 2 cm-es darabokra vágjuk. A tésztát sós, forrásban lévő vízben megfőzzük és lecsepegtetjük, a főzőlevéből egy pohárnyit félreteszünk.

A vajat a serpenyőben felolvasztjuk, rátesszük a spárgát és lassan megpároljuk. Sózzuk, meglocsoljuk citromlével, és felöntjük a tejszínnel. Amikor forr, beletesszük a lazacot és a finomra vágott petrezselymet. A lazac egy perc alatt elkészül, eekkor hozzáadjuk a tésztát és ha kell, hígítjuk egy kevés főzőlével. Azonnal fogyasztjuk.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: _kleo_


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-sonkás fusilli » Sonkás-spenótos fusilli » Román palacsinta » Kapros tésztasaláta
» Káposztás sztrapacska » Tavaszitekercs-tésztalap » Mazsolás túrós tészta » Vadász nokedli
» Sonkás tejszínes tészta » "Szegény ember" vacsorája » Mandulás-epres palacsinta » Palacsinta padlizsánnal
» Chillis lepényke » Amerikai almás palacsinta » Finom lángos » Sörtészta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.