| Sült, sajtos makaróni receptTésztafélék Hozzávalók: 20 dkg makaróni 20 dkg cheddar sajt (bármilyen sajt megteszi, használjuk, amit szeretünk) 25 dkg mascarpone 2 tojássárgája 1 dl zsíros tejszín só, bors kevés olaj Elkészítés: A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük a dobozon található utasítás szerint. A sütőt előmelegítjük 180-200 fokra. Közben a krémsajtot, a tejszínt és a tojássárgájákat sózzuk és borsozzuk, majd botmixerrel összekeverjük. A sajtot lereszeljük. A megfőtt makarónit leszűrjük, ráöntjük a szószt,majd a reszelt sajtot, és jól összekeverjük. Egy tűzálló tálat vékonyan kiolajozunk, átszedjük bele a tésztát, és a forró sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük. Salátával tálaljuk. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |