Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szarvacska Mexikói Raguval recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg szarvacska tészta
30 dkg konzerv vörösbab csípős mexikói mártásban
5-10 dkg konzerv kukorica
5-10 dkg konzerv zöldborsó
chilipor, só, feketebors

Elkészítés:
A tésztát a szokásos módon sós vízben kifőzzük, és leszűrjük. A vörösbab konzervet a kukoricával és a zöldborsóval (ízlés szerint 5-10 dkg mindkettőből) összekeverjük, és pár percig főzzük, chiliporral, feketeborssal fűszerezzük. Ha megpuhult a bab, akkor a kész raguba beleforgatjuk a tésztát, és fogyaszthatjuk.
A fent leírt módon lehet legegyszerűbben elkészíteni, de ha több időnk van, akkor a ragut olajon üvegesre futtatott vöröshagymával kezdjük, és utána öntsük csak bele a babot. Így finomabb, de enélkül is jó.

Tanácsok:
Jó étvágyat kívánok! Tücsök-Ildykó(1vargaildyko)


A receptet beküldte: 1vargaildyko


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mexikói krumplisaláta » Mexikói vitamin saláta » Szarvacska » Mexikói csirkesaláta
» Tepsis burgonya (mexikói) » Mexikói spagetti » Mexikói rakottas » Mexikói zöldségpörkölt
» Mexikói sólet » Mexikói rizses hús » Filézett mexikói csirke » Mexikói smack leves
» Borjúpecsenye tökraguval » Mexikói tésztás csirke » Rakott mexikói tészta » Mexikói kávé


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.