Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kefires mexikói leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
8 dl kefir,
1 mokkáskanál pirospaprika,
só,
egy-egy csipet őrölt bors és chillipor,
1-1 piros és zöld húsú paprika,
1 mokkáskanál felaprított friss vagy feleannyi szárított bazsalikom,
1 kisebb cső kukorica,
10 dkg konzerv piros bab
1 vöröshagyma

Elkészítés:
A kefirt a fűszerekkel összekeverjük.A kétféle paprikát kicsumázzuk,vékonyan felszeleteljük,leforrázzuk,kihűtve a kefirbe keverjük.A kukoricát enyhén sós vízben megfőzzük,a szemeket lemorzsoljuk róla.Ha kihűlt az előzőekhez adjuk a lecsöpögtetett babbal együtt.A vöröshagymát megtisztítjuk,fél karikákra vágjuk,a paprikához hasonlóan leforrázzuk,a levesbe keverjük.
Jól behűtve tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros tökkrémleves » Galuska-levesbetét » Kefires sós kifli » Diétás Frankfurti leves
» Tavaszi raguleves » Tejleves legegyszerűbben » Tejfölös sertésraguleves » Borsós raguleves
» Szederkrémleves » Erdei gombaleves » Kalábriai leves » Pudingos gyümölcsleves
» Mexikói tortillák » Mexikói sajtkrémleves » Vörösboros szőlőleves » Gombaleves á lá Milli


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.