Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös karfiolleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kisebb fej karfiol
2 szem krumpli
3 babérlevél
2 kk ételízesítő
víz
3 csapott ek liszt
2 dl tejföl

Elkészítés:
A karfiolt megmosom, rózsáira (apróra) szedem, a krumplit megpucolom, kockákra vágom és felteszem főni babérleveles, ételízesítős vízbe(jól lepje el). Mikor teljesen puha, lisztből, vízből, tejfölből csomómentes habarást készítek, beleöntöm a levesbe, és pár percet főzöm. Melegen kenyérrel tálalom, a kiszedett levesbe ízlés szerint (én sokat) ecetet csöpögtetek.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-tejfölös brokkoli » Tejfölös-sajtos kelbimbó » Tejfölös - rakott hús » Tejfölös piskóta
» Tejfölös pogácsa » Tejfölös, kapros hús » Tejfölös zöldbableves » Tejfölös túró
» Tejfölös pikáns csirkecomb » Tejfölös csirke másképp » Tejfölös keksztorta » Juhtúrós-tejfölös burgonya
» Tejfölös pulykamellpörkölt » Tejfölös kapros újburgonya » Sajtos karfiolleves » Tejfölös kekszcsoda


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.