Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes csirke/pulyka recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1kg csirke/pulyka filé
egy kis olaj, oliva
egy kis vegeta, ételízesítő
egy kis csipet majoranna
5-6 cikk fokhagyma
1 doboz tejszín
1 kanál(evő)liszt

Elkészítés:
Pulyka, csirke húst csíkokra, vagy kockára vágod, egy kis olajon megpirítod míg kifehéredik, utána megszórod ételízesítővel, és majorannával, addig puhítod a húst míg elkészül, beletöröd a fokhagymát, kikevered a lisztet a tejszínnel és hozzáöntöd.

Tanácsok:
Gyorsan hamar elkészül, rizzsel tálald. Könnyű és finom.
Egészségetekre!:-))

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 300 kcal
Zsírtartalom: 2-3 gramm

A receptet beküldte: gyorgyi7


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes-gombás csőtészta » Tejszínes-gombás karfiol » Tejszínes csirke » Sütőtökös tejszínes csirke
» Rakott tejszínes tészta » Kapros-tejszínes csirke » Tejszínes-cukkinis tészta » Tejszínes pálcikás jégkrém
» Tejszínes mustáros hús » Gombás-tejszínes penne » Sajtos- tejszínes spagetti » Tejszínes alagút
» Tepsis tejszínes csirke » Tejszínes sült szabdzsi » Tejszínes spanyol csirke » Tejszínes pogácsa 2.


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.