Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes csirke/pulyka recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1kg csirke/pulyka filé
egy kis olaj, oliva
egy kis vegeta, ételízesítő
egy kis csipet majoranna
5-6 cikk fokhagyma
1 doboz tejszín
1 kanál(evő)liszt

Elkészítés:
Pulyka, csirke húst csíkokra, vagy kockára vágod, egy kis olajon megpirítod míg kifehéredik, utána megszórod ételízesítővel, és majorannával, addig puhítod a húst míg elkészül, beletöröd a fokhagymát, kikevered a lisztet a tejszínnel és hozzáöntöd.

Tanácsok:
Gyorsan hamar elkészül, rizzsel tálald. Könnyű és finom.
Egészségetekre!:-))

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 300 kcal
Zsírtartalom: 2-3 gramm

A receptet beküldte: gyorgyi7


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes sajtkrémleves » Tejszínes mézes minikrémes » Tejszínes csirkeragu leves » Cukkinis-tejszínes gnocchi
» Tejszines őszibarackleves » Tejszínes zöldbabsaláta » Tejszínes mákos palacsinta » Tejszínes narancstorta
» Tejszínes almaleves » Tejszínes spárgakrémleves » Tejszínes gombás spagetti » Tejszínes cukini főzelék
» Sajtos-tejszínes kotlett » Tejszínes sajtos csirke » Tejszínes almaleves 2 » Tejszínes-parajos csirke


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.